TK Body Balance

TK Body Balance

Klassista hierontaa, urheiluhierontaa sekä kauneudenhoitopalveluita tarjoava TK Body Balance on perustettu vuonna 2007. Aloitin yritystoiminnan koulutettuna hierojana / urheiluhierojana ja kosmetologipalvelut tulivat mukaan vuonna 2013. Niin ihonhoidossa kuin kehon huollossakin pyrin aina löytämään yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle sopivat hoidot, hoitometodit ja tuotteet, jotta päästään haluttuun lopputulokseen. Meillä käy klassiseen- / urheiluhierontaan maksuna nyt myös edenred, smartum ja epassi!! 🙂 ☀️ Olen Lomalla 29.7.-4.8. ☀️

Henkilökunta

Employee picture

Tea

SKY-Cidesco & Cidesco spa kosmetologi Koulutettu hieroja/ Urheiluhieroja

Lahjakortit

Ajanvaraus

Nettiajanvarauksen lisäksi voit varata ajan myös puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Autan myös mielellään hoitoihin liittyvissä kysymyksissä.

Yhteystiedot

TK Body Balance

Sijainti

 TK Body Balance

 +358443100944

 Viipurintie 27 13210 Hämeenlinna

 tea.kukkonen@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

Hoidot ja Hinnat

Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
23,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
23,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
34,00 €
Kulmien muotoilu
Kulmien muotoilu joko pinseteillä tai sokerilla (ei sisällä värjäystä)
20,00 €
Yumi Lashes - ripsien kestotaivutus sis. ripsien värjäyksen
Yumi™Lashes-hoito korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.
89,00 €
Yumi Brows - kulmakarvojen laminointi sis. kulmien värjäyksen ja siistimisen
YUMI™ Brows -kulmalaminointimenetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen. Laminointi menetelmä myös ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.
55,00 €
Yumi Lashes + Yumi Brows sis. ripsien ja kulmien värjäyksen sekä kulmien siistimisen
130,00 €
Tuoteostokset & Lahjakorttien noutoHinta alk.
Ostosvartti
Tullessasi tuote- tai lahjakorttiostoksille ilman hoitoaikaa varaathan "Ostosvartin", näin varmistamme että, meillä ei ole hoitovarausta juuri silloin. Ostosvartti ei velvoita sinua ostamaan vaan voit tulla myös tutustumaan tuotteisiin ja opastan henkilökohtaisesti mitkä tuotteet sopisivat juuri sinulle.
0,00 €
MeikitHinta alk.
Meikkikonsultaatio
Keskitymme meikkikonsultaatiossa sinun toiveisiisi ja ihosi tarpeisiin. Jokainen iho on erilainen ja siksi kartoitamme yhdessä, mitkä sävyt ja tuotteet sopivat parhaiten juuri sinun iholle. Konsultaatio sisältää kevyen päivämeikin ja sen yhteydessä ostetuista Bohon ja Charlotte Bion meikkituotteista saat -10% edun.
45,00 €
KasvohoidotHinta alk.
Kasvohoito
Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihotyypin mukaiset tehoaineet, kasvojen hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Tuotteet valitaan oman ihotyypin ja mahdollisten ihon toimintahäiriöiden mukaan. Hoito sopii kaiken ikäisille ja myös miehille.
75,00 €
Mekaaninen ihonpuhdistus
Käsin tehtävä ihonpuhdistus, joka syväpuhdistaa ihohuokoset.
85,00 €
Ultraäänipuhdistus
Tehokas, hellävarainen ja aktivoiva ihon syväpuhdistus ja kuorinta.
95,00 €
Timanttihionta
Timanttihionta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito, joka kuorii hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta.
85,00 €
Mikroneulaus
Mikroneulaus on nuorentava hoito, joka tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Tämä aktivoi ihon kollageenintuotantoa ja stimuloi ihoa uudistumaan, sekä parantaa verenkiertoa. Ihon neulaus auttaa moneen iho-ongelmaan, kuten akneen, arpiin, ryppyihin sekä pigmenttiläiskiin.
160,00 €
BC Mysli-kasvohoito
Mysli-kasvohoito räätälöidään ihon tarpeiden mukaan, joko rauhoittamaan herkkää ja punoitttavaa ihoa tai ravitsemaan kuivaa ihoa. Kosmetologisi auttaa valitsemaan ensisijaisen hoidon, joka soveltuu juuri sinun ihollesi parhaiten. Rauhoittava kasvohoito hellii herkkää ja punoittavaa ihoa. Hoitoon sisältää hellävarainen kuorinta, rentouttava hieronta, tehotiivisteen imeytys sekä aidolla mysli-jauheella rikas erikoisnaamio, joka ravitsee, pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Hoidon päätteksi iholle levitetään herkän ihon kosteusvoide, joka on saatavilla myös kotikäyttöön. ​Tämä miellyttävä hoito tuo taatusti avun kaikkein ihon herkimmällekin! Ravitseva kasvohoitosoveltuu kuivalle ja herkälle iholle. Hoitoon sisältää kirkastava kuorinta, rentouttava hieronta, kahden eri tehotiivisteen imeytys sekä aidolla mysli-jauheella ja luonnonhunajalla rikastettu erikoisnaamio, joka ravitsee ihoa intensiivisesti. Hoidon päätteksi iholle levitetään täyteläinen kosteusvoide, joka on saatavilla myös kotikäyttöön. Tämän hurmaavan hoidon ihosi on täynnä pehmeyttä, kirkkautta ja elinvoimaa!
95,00 €
BC Bambu-aloe vera kasvohoito
Kärsitkö ihon kuivuudesta sekä epämiellyttävästä kiristävästä tunteesta? Bambu-ja Aloe vera uutteisiin pohjautuva kasvohoito kosteuttaa ihoa ja sopii siten kaikkien ihon kosteuspitoisuuden palauttamiseen. Hoitoon sisältää kuivalle iholle soveltuva kaksivaikutteinen kuorinta, rentouttava hieronta, tehoampullien imeytys sekä kosteuttava erikoisnaamio. Hoidon päätteeksi iholle levitetään raikas Bambu-Aloe vera -kosteusvoide. ​​Hoidon jälkeen ihosi on täynnä kosteutta, joka tuntuu ihossasi koko ajan!
90,00 €
BC Detox-veriappelsiinikasvohoito
Energisoiva Veriappelsiini kasvohoito on suunnattu erityisesti harmaalle ja väsyneen näköiselle iholle. Hoito saa tehonsa DETOX COMPLEX -yhdisteestä (veriappelsiiniuute + sitrusuute + orgaaninen palsamiköynnöksen marjauute), joka antaa suojaa ihoa rasittavilta ärsykkeiltä (mm. saasteet), auttaa poistamaan kuona-aineita ja antaa iholle uutta energiaa. Kasvohoito sisältää tehokkaan kuorinnan, kasvojen energiapisteiden käsittelyn, hieronnan, ja naamion, jotka lisäävät iholle silmin nähden kirkkautta. Lopuksi iho raikastetaan kosteuttavalla ja suojaavalla kasvosuihkeella, jonka jälkeen sille levitetään veriappelsiini hoitovoide. Kasvohoidon aikana kosmetologi käyttää ihollasi miellyttävän tuntuisia, kristallisia Gua-Sha kiviä, jotka tehostavat ihon uudistumista ja saavat ihon ikään kuin "hengittämään paremmin". Tämän 45 minuuttia kestävän pikakaunistavan kasvohoidon ehdit ottaa vaikkapa lounastauolla tai silloin kun aikataulusi on tiukka.
79,00 €
BC Spirulina Youth Care - kasvohoito
Spirulina Youth Care -kasvohoito tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa ikääntyvälle iholle. Kasvohoito saa Spirulina-levän uutteesta, joka lisää iholle kiinteyttä ja elinvoimaa suojaa suojaa ihoa ikäännyttäviä ärsykkeitä vastaan. Hoidon erikoisuuksina ovat joogan inspiroima vahvuus ja rentouttava kasvohieronta, joka tehostaa juonteiden silottumista sekä hoidon hoidon kosmetologisi valmistusma ikääntymisen merkkejä häivyttävä erikoisnaamio, jonka tärkeänä raaka-aineena on aito luonnon Spirulina-levän jauhe. Kasvohoidon jälkeen mielesi on rentoutunut ja ihosi täynnä nuorekasta elinvoimaa!
95,00 €
BC Yuzu valkoinen tee -kasvohoito
Yuzu-Valkoinen tee – kasvohoito palauttaa ihollesi korjan kirkkauden ja hehkun! Kasvohoito soveltuu kaikille ihotyypeille, sekä erityisesti harmaan väriselle iholle, jossa on pigmenttimuutoksia tai aknearpia. ​Hoitoon sisältää tehokas happokuorinta (glykolihappo + PHA + maito-happo), rentouttava hieronta, pigmenttimuutoksia vaalentava bioselluloosanaamio sekä ihon väriä korjaava tehoseerumi + hoitovoide. Tuloksena kirkas, tasaisen värinen ja hehkuva iho! Happokuorinnan voi tehdä kasvohoidon yhteydessä myös pigmentoituneelle käsien iholle.
95,00 €
BC Sitruuna-minttu -kasvohoito
Sitruuna-Minttu on seka- ja rasvoittuvan ihon puhdistushoitoa, jonka tehtävänä on tasapainottaa talineritystä ja puhdistaa ihoa epäpuhtauksia. Sisältää tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen. ​Kasvohoitoon sisältyy syväpuhdistus- ja kuorintavaihe, ihonpuhdistus, kirkastava naamio, tasapainottava tehotiiviste sekä mattapinnan jättävä hoitovoide ja ihon kiiltoa vähentävä täsmätuote. Hoito soveltuu kaiken ikäisille ihoille, jotka kärsivät epäpuhtauksista, liiallisesta talinerituksesta ja ylimääräisestä ihohuokosista. Tuloksena on raikas, puhdas ja kirkas iho!
95,00 €
BC Timanttikasvohoito
Timantti -luksuskasvohoito tarjoaa ylellistä hemmottelua ja tehokasta hoitotuloksia kaikkeen ikääntyvän ihon tarpeisiin. Timantti-hoidon huolella valitut vaikuttavat aineet koostuvata kirkastavasta aidosta timanttijauheesta, heleyttävä helmiuutteesta kosteuttavasta ja kiinteyttävästä hyaluronihaposta. ​Hoitto sisältää kirkastavan kuorinnan, paljon hemmottelevaa hierontaa, kaksi tehokiinteyttävää erikoisnaamiota sekä uudistavallisen seerumin. Luksushoidon erikoisuus on juonteiden käsittely magneettisten hierontahelmien avulla, ihon mikroverenkierto tehostuu ja juonteet saadaan madaltumaan sekä aktiiviaineet imeytymään paremmin. Tämä hoito on lahjaidea Hänelle, joka ansaitsee vain parasta!
150,00 €
BC Silmänympäryshoito
Muistatko hoitaa myös herkkää silmänympärysihoasi? Silmänympäryksille kehitetty oma ruiskaunokkihoito voidaan tehdä yksinään tai esim. kasvohoidon / kestovärjäyksien yhteydessä. Tämä tehokas hoito kosteuttaa ja tasoittaa herkkää silmänympärysihoa sekä häivyttää tummuutta ja laskee turvotusta. ​Hoidon erikoisuutena ovat ihanat viilentävät harsonaamiot, jotka virkistävät väsynyttä silmänympärysihoa suoraan. Hoidossa käytettävien tuotteiden päävaikuttavan aineena on ihoa uudistava orgaaninen ruiskaunokkiuute, jota viljellään Sothys Groupin omassa kasvitieteellisessä puutarhassa, Etelä-Ranskassa.
35,00 €
pHformula S.P. Complex ihoanalyysi konsultaatiokäynti
Käynnin aikana suunnitellaan asiakkaan ihon tarpeiden mukainen hotokokonaisuus. Käynti sisältää kevyesti kuorivan pikakasvohoidon.
39,00 €
pHformula pinnoitushoito 60 min
Yksilöllisesti räätälöity pinnoitushoito sis. kokonaisvaltaisen kasvohoidon
105,00 €
pHformula pinnoitushoito 90 min
Yksilöllisesti räätälöity pinnoitushoito sis. 2-3 lisäosuutta, lymfaattisen inside out touch therapy -kasvohieronnan ja V.I.T.A. C -hoidon tai kaulan ja decolteen kuorinnan + pinnoitushoidon.
140,00 €
V.I.T.A. C kirkastava tehohoito
Suuri c-vitamiinin biologinen hyötyosuus saavutetaan ainutlaatuisen tehokkaasti ihoon imeytyvällä koostumuksella. Kehittyneellä käsittelyllä hoidetaan ensimmäisiä merkkejä ihovaurioista. L-askorbiinihappo auttaa vahvistamaan ihon kollageeni- ja elastiiniverkkoja. Hoito sopii käytettäväksi ihon valovanhenemiseen ja auttaa parantamaan pigmenttihäiriöitä, kun hoitoa tehdään säännöllisesti. Jo yhdellä hoitokerralla iho on kirkkaampi, syväkosteutettu ja tasapainoinen.
80,00 €
Retinol Boost resufacing -kasvohoito
Lataa ihosi uudella elinvoimalla! Energiaboosti ihosoluille retinolin triplasynergia kuorinnalla, naamiolla ja tehoseerumilla. Ihon heleytykseen, sävyn tasoitukseen ja silotukseen. Täydellinen hoito juuri ennen juhlia!
99,00 €
pHixel G.L.O.W. -kasvohoito
Palauttaa ihon hehkun Sis. nanoneulauksen
99,00 €
H.Y.D.R.A. Glow -kasvohoito
Superkosteuttava kasvohoito
99,00 €
M.A.S.C.N.E. -pinnoitus
Maskin aiheuttaman aknen hoitoon, puhdistava, tulehduksia rauhoittava kasvohoito.
99,00 €
V Carbon System -kasvohoito
Nopea ja tehokas antiage-kuorinta. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Puhdistavan vaikutuksen vuoksi hoito on erinomainen myös epäpuhtaalle iholle. Hoito tehdään kasvoille, kaulalle ja decolteelle.
159,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Perusmanikyyri
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus valinnaisella värillä.
45,00 €
Geelilakkaus
Uusi geelilakkaus tai huolto
60,00 €
Geelilakkauksen poisto
20,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Jalkahoito
Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta.
75,00 €
Täydellinen jalkahoito
Perusjalkahoidon lisäksi hoitoon kuuluu jalojen kuorinta, naamio ja kynsien lakkaus tai kynsien lakkauksen sijasta vaihtoehtoisesti pidempi jalkahieronta. Kesto n.90min
105,00 €
Varpaankynsien geelilakkaus
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus ja voide.
60,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Brasilialainen sokerointi: Naiset
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
75,00 €
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Säärien sokerointi
Säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
39,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
25,00 €
Reisien sokerointi
Reisien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
45,00 €
Käsivarsien sokerointi
Käsivarsien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
39,00 €
Sokerointipaketti: Bikiniraja + kainalot + sääret
Bikinirajan, kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
80,00 €
Sokerointipaketti: Brassi + kainalot + sääret
Brasilialainen sokerointi, sekä kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
100,00 €
Sääret ja reidet
Säärien ja reisien sokerointi
75,00 €
Selkä tai rinta
Selän tai rinnan sokerointi
45,00 €
Brassisokeroinnin huolto max 5 viikkoa
Brasilialaisen sokeroinnin huolto joka on alunperin tehty meidän toimipisteessä.
50,00 €
Brasilialainen, reidet, sääret, kainalot
145,00 €
Bikinilinja, reidet, sääret, kainalot
115,00 €
Brasilialainen, reidet ja sääret
125,00 €
Bikinilinja, reidet ja sääret
100,00 €
Koko kasvojen sokerointi
Posket, ylähuuli ja / tai kulmat
30,00 €
Ylähuulen sokerointi
20,00 €
HierontaHinta alk.
Klassinen / Urheiluhieronta 30 min
40,00 €
Klassinen / Urheiluhieronta 45 min
50,00 €
Klassinen / Urheiluhieronta 60 min
60,00 €
Klassinen / Urheiluhieronta 75 min
70,00 €
Klassinen / Urheiluhieronta 90 min
80,00 €
Päähieronta
Päähieronnnassa käsitellään pään lisäksi yläselkä, rintakehä, hartiat, käsivarret, niska, päänahka, kasvot ja korvat. Hoito tehdään istualtaan eikä asiakkaan tarvitse vähentää vaatteita hierontaa varten. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen sekä kehon ja mielen rentoutumiseen. Hoidolla on suotuisia vaikutuksia unen laatuun, hiusten kasvuun, stressioireisiin, erilaisiin päänsärkyihin, jännitykseen ja keskittymiskyvyn parantumiseen.
40,00 €
Banner