pHformula on farmakosmeettinen ihonhoitosarja, jonka innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat sen toimintahäiriöitä. Hoitojen vaikutus perustuu tunnettujen happojen optimaaliseen voimakkuuteen sekä yhdisteltävyyteen; näitä ominaisuuksia yhdistelemällä on pystytty muodostamaan tehokas, voimakas ja tuloksellinen hoitomuoto minimoimalla samanaikaisesti ihon ärsytystilat.

Ihon pinnoitukset

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit. Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin kuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä.

Ihon häiriötilat

Kehitetty dermatologiseksi ihon pinnoitusjärjestelmäksi, pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea ja kroonista punotusta.

S.P. Complex ihoanalyysi/konsultaatiokäynti
30min 35€

Konsultaatiokäynnillä teemme ihoanalyysin sekä S.P.Complex -kasvohoidon. Käymme läpi asiakkaan toiveita ja teemme asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman. S.P.Complex- kasvohoito määrittelee ihosi sen hetkisen kunnon sekä antaa suunnan pinnoitusprosessille. Lisäksi se valmistelee ihoa varsinaista pinnoitushoitoa varten avaten kuljetuskanavia sekä kevyesti kuorimalla ihon pintaa. 

V.I.T.A. C kirkastava tehohoito
45 min 80€ (sisältää naamion)
30 min 65€ (express hoito soveltuu aikaisemmin pinnoitushoidossa käyneelle, ei ensimmäiseksi hoidoksi)
Suuri c-vitamiinin biologinen hyötyosuus saavutetaan ainutlaatuisen tehokkaasti ihoon imeytyvällä koostumuksella. Kehittyneellä käsittelyllä hoidetaan ensimmäisiä merkkejä ihovaurioista. L-askorbiinihappo auttaa vahvistamaan ihon kollageeni- ja elastiiniverkkoja. Hoito sopii käytettäväksi ihon valovanhenemiseen ja auttaa parantamaan pigmenttihäiriöitä, kun hoitoa tehdään säännöllisesti. Jo yhdellä hoitokerralla iho on kirkkaampi, syväkosteutettu ja tasapainoinen. Hoito soveltuu raskaana olevalle ja imettävälle.

C.R. Pinnoitus
45 min 80€ (sisältää naamion)
30 min 65€ (express hoito soveltuu aikaisemmin pinnoitushoidossa käyneelle, ei ensimmäiseksi hoidoksi)
Tehokas ja voimakas pinnoitusgeeli krooniseen punoitukseen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle. Valikoidut anti-mikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja laannuttavat tulehdusta sekä ennaltaehkäisevät vaivan uusiutumista. Hoito soveltuu raskaana olevalle ja imettävälle.

A.G.E. Pinnoitus
60 min 95€ (sisältää naamion)
45 min 80€ (express hoito soveltuu aikaisemmin pinnoitushoidossa käyneelle, ei ensimmäiseksi hoidoksi)
Tehokas ja voimakas pinnoitusliuos ikääntyvälle iholle. Hoitaa erityisesti valovanhentumisesta aiheutuvia ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, sameaa ihon sävyä, pinnallisia ja keskitason ilmejuonteita.

A.C.N.E. Pinnoitus
60 min 95€ (sisältää naamion)
45min 80€ (express hoito soveltuu aikaisemmin pinnoitushoidossa käyneelle, ei ensimmäiseksi hoidoksi)
Tehokas ja voimakas pinnoitusliuos joka ehkäisee tehokkaasti mikrobien leviämistä akneen taipuvaisessa ihossa. Liuoksella on tehokkaasti tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti kuoriva vaikutus joka edistää ongelmaihon tasapainottamista.

M.E.L.A. Pinnoitus
60 min 95€ (sisältää naamion)
45 min 80€ (express hoito soveltuu aikaisemmin pinnoitushoidossa käyneelle, ei ensimmäiseksi hoidoksi)
Voimakas sekoitus pinnoitusaineita uniikissa savipohjassa, joka edistää aktiiviaineiden nopeaa ja tasaista imeytymistä. Selkeitä tuloksia hyperpigmentaatioihin taipuvaisella iholla. Ehkäisee voimakkaasti tyrosinaasin entymaattista toimintaa, samalla stimuloiden epidermiksen erilaistumista ja siten tehostaen epidermaalista solujen uusiutumista aiheuttaen jo muodostuneiden melaniinipigmenttien poistumisen. Innovatiivisen ja erittäin tehokkaan toimintatavan ansiosta merkittävän näkyvät tulokset saavutetaan riskittömästi.  
Sopii loistavasti myös ikääntyvän ihon hoitoon.