Kasvohoidot

Parhaat hoitotulokset saadaan sarjahoidolla.
(hoitokäynnit 1-4 vk välein hoidosta riippuen)
3 kerran sarjakortti -10%
5 kerran sarjakortti -15%
10 kerran sarjakortti -25%

Hinnasto

Peruskasvohoito ihotyypin mukaan
n. 60 min 69 €
Mekaaninen ihonpuhdistus + 10 € +15min

Peruskasvohoito sisältää: Henkilökohtaisesti ihotyypin mukaan valitut hoitotuotteet, ihon pintapuhdistus, kasvojen ja kaulan alueen kuorinta, (halutessasi kulmien siistimisen), ihotyypin mukaiset tehoaineet, rentouttava hieronta kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle, naamio kavoille ja kaulan alueelle sekä hoitovoide. Naamion vaikuttaessa hierotaan myös niska-hartian seutu sekä pää.

Beauty Garden LUOMUkasvohoito
n. 60 min. 78 €
Beauty Garden on uusi LUOMUbrändi Suomessa, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat korkealuokkaiset LUOMUkosmetiikkatuotteet ja käsintehdyt tee-juomat. Beauty Garden on ranskalainen brändi, joka on lanseerattu Ranskan markkinoille vuonna 2015.

Beauty Gardenin tuotteet sisältävät LUOMU raaka-aineita, kuten porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä (säilöntäaine). Nämä kasvikset ja kukat viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa ja sato kerätään käsin. Tuotteita valmistetaan vuodenaikojen ja luonnon antaman sadon mukaan, kaikki vaiheet käsityönä!
Beauty Garden kasvohoito sisältää: alkupuhdistuksen, kamomilla-pähkinä kuorinnan, kasvojen hieronnan, kurpitsa- tai kurkkunaamion, päivänkakkara tehoseerumin ja loppuvoiteen. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan myös decoltee sekä niska-hartian seutu ja pää. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoidon jälkeen voit nauttia kupin kuumaa Beauty Gardenin luomuyrttiteetä!

 Laitehoidot: 

Ultraääni-ihonpuhdistus
Ultraääni-ihonpuhdistus n. 45 min 76€
Ultraäänikasvohoito n. 90 min 95€
Ultraäänilaitteella voidaan hellävaraisesti ja tehokkaasti puhdistaa sekä kuoria erilaisia ihotyypejä.
Myös tehoaineiden imeytys joko ultraäänellä tai iontoforeesilla.(ultraäänikasvohoidossa)

Timanttihionta
n. 45 min 76 € 
Timanttihionta on ainutlaatuinen ihon käsittelytapa, jossa kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa. Lopputuloksena ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitavien aineiden imeytyminen helpottuu.Timanttihionta vähentää tehokkaasti mm. aknearpia ja poistaa kuolleita ihosoluja. Hoito on täysin kivuton ja se sopii lähes kaikille ihotyypeille.

Dermapen mikroneulaus
n. 60 min 140€ kerta 
Mikroneulaus on erittäin suosittu hoitomenetelmä ikääntymisen merkkien häivyttämiseen ilman kauneusleikkausta.
– Tehokas anti-aging hoitomuoto
– Liftaa kasvoja, kaulaa ja decolteeta
– Tasoittaa tehokkaasti juonteita
– Parantaa ihon rakennetta ja pienentää huokosia
– Rakennepaikkaa soluja
– Ravitsee auringon vahingoittamaa, stressaantunutta ja tupakan harmaannuttamaa sekä paksuntamaa ihoa
– Aktivoi kollageenintuotantoa
– Tasoittaa akne-, raskaus- ja tavallisia arpia sekä pigmenttimuutoksia ja rosaceaa.
Hoito sisältää kasvojen, kaulan ja decolteen alueen hoidon.

Radiofregvenssi
n.60 min 120€ kerta
Radiofregvenssissä välitetään laitteen välityksellä radioaalto energiaa syvälle ihoon jolloin iho alkaa tuntua lämpimältä. Lämmön lisääntyessä kollageenin ja elastiinin uusiutuminen aktivoituu. Hoidon vaikutus on syvällinen ja pitkäkestoinen. Hoito sopii mm. löysälle tyhjän tuntuiselle iholle, juonteisiin ja ryppyihin, akne / tavallisien arpien hoitoon, couperosa ja punoittava iho.

Monteil Detox -kasvohoito
n. 45 min 75 €
Monteilin energisoiva ja puhdistava anti-aging erikoiskasvohoito tehdään runsaasti kosteutta antavalla merellisellä hydro cell tuotelinjalla. Hoidossa käytetään Monteilin studio skin expert laitetta tehostamaan ihon puhdistautumista ja tuotteiden imeytymistä. Sopii erinomaisesti myös miehille.
 

Bernard Cassiere erikoiskasvohoidot:
( kaikki kasvohoidot sisältävät naamion vaikutuksen aikana tehtävän niska-hartia seudun- sekä pään hieronnan )

Kausihoito Black & White kasvohoito
n.60 min 80 €
Hoito alkaa mustalla helmikuorinnalla jonka sokerirakeet sulavat lämpimällä kosketuksella. Kasvot ja hartiat hierotaan hemmottelevalla puuvillauutetta sisältävällä hierontavoiteella, jonka jälkeen iholle levitetään ainutlaatuinen PEEL-OFF naamio heleyttämään ja kosteuttamaan ihoa
hoidon kruunaa heleyttävä helmivoide!

Kausihoito Mystinen Galaksi kasvohoito
n.60 min 80 €
Anna ihosi loistaa kun galaksin tähdet! Mineraalipitoinen kuukivi, energisoiva peridootti, kuoriva perliitti, kiinteyttävä lumilevä ja kosteuttava hyaluronihappo valmistavat ihosi juhlakauteen! Tämä pitkän hieronnan sisältämä hemmotteleva hoito vie Sinut taatusti uusiin sfääreihin…

Kosteuttava Bambu-aloe vera erikoiskasvohoito
n. 60 min 79€
Bambu-aloe vera kosteuttava erikoishoito on kasvohoito, joka sopii kaikille ihoille, jotka tarvitsevat kosteutta. Hoidon hellittelevien tehoaineiden jälkeen ihosi on kosteutettu, ihosi pinta on sileän pehmeä, elastinen ja kuulas!

Rauhoittava mustikka erikoiskasvohoito
n. 60 min 79€
Bernard Cassieren Mustikkahoito rauhoittaa herkkää reagoivaa ihoa ja/tai couperosa ihoa, vähentää ihon punakkuutta ja rauhoittaa ihon ärtyneisyyttä.

Energisoiva Detox veriappelsiini kasvohoito
n. 45 min 65€
Hoito uudistaa ihoa, poistaa kuona-aineita ja antaa iholle uutta energiaa. Hoitolinjan aktiiviaineina ovat runsaasti C-vitamiinia sisältävät veriappelsiini ja mandariini. 

AHA Superhedelmä
Mikrohiontamainen kuorintahoito ( Hedelmähappokasvohoito )
n. 60 min 79 €

  • Pehmentää ryppyjä ja juonteita
  • Kiinteyttää
  • Antaa hehkua ja kirkastaa ihoa -> samealle, pigmentoituneelle iholle
  • Parantaa ihon rakennetta -> paksulle rasvoittuvalle iholle

Suositellaan 30 ikävuodesta ylöspäin.

Kiivi kirkastava erikoiskasvohoito
n.75 min 82 €
Kiivituotelinja Ja kasvohoito on kehitelty ihon pigmentin kirkastamiseen. Kirkastava kiivi kasvohoito hoitaa ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia ihossa sekä vaalentaa esim. aknearpia. Tasoittaa ihon väriä ja häivyttää auringosta johtuvia pigmenttiläiskiä.

Sitruuna-Minttu erikoiskasvohoito seka- ja rasvaiselle iholle
n.90 min 87 €
Puhdistava seka- ja rasvaisen ihon erikoiskasvohoito. Tämä hoito on ihanteellinen hoitamaan rasvaisen ihon epäpuhtauksia, liiallista talineritystä, laajentuneita ihohuokosia sekä aknen jälkeisiä arpia. Hoito syväpuhdistaa tehokkaasti ihon, antaa elinvoimaisuutta ja kosteutta. Sis. mekaanisen ihonpuhdistuksen.

Timanttikasvohoito (+40-v.)
n. 90 min 150€
Kiinteyttävä luksuskasvohoito. Luksuslinjaan on valittu vain parhaat ja laadukkaimmat raaka-aineet hoitamaan kallisarvoista ihoamme…
Vaikuttavina aineina mm. timanttijauhe, helmiuute, ruusun eteerinen öljy ja tehokosteuttava hyaluronihappo antavat ihollesi hehkua ja vahvistavat ihon rakennetta. Iho on kirkkaampi, kuulaampi ja tasaisempi jo yhden hoitokerran jälkeen.

Time-interceptor kiinteyttävä kasvohoito (+30-v.)
n. 60 min 92 €
Bernard Cassieren Time-interceptor ihonhoitolinja aikuisemmalle iholle!
Hoitaa ikääntynyttä, juonteikasta ihoa, joka tarvitsee runsaasti myös kosteutta. Antaa kiinteyttä ja elastisuutta kaikille ikääntyville ja ikääntyneille iholle. Ennaltaehkäisee ja hoitaa ikääntymisen merkkejä, hoito muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan neljän erilaisen boosterin avulla. Parhaat lopputulokset tällä hoidolla on saatu 3 hoidon sarjalla, jolloin on tehty 1 hoito/vko, tällöin juonteiden syvyyttä on pystytty madaltamaan jopa 24 %!

Suklaa erikoiskasvohoito
n. 75 min 82 €
Superrentouttava erikoishoito stressiä ja saasteita vastaan. Kaakaon sisältämät flavonoidit toimivat antioksidantteina iholle.
Tuo iholle kirkkauden, uskomattoman pehmeyden sekä rentouttaa täydellisesti.
Sopii kaikille ihotyypeille.

Hunaja-happi erikoiskasvohoito
n. 60 min 79 €
Erikoiskasvohoito joka sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti jos ihossa on tukkeumia, entiselle akneiholle ja jos iho on väsynyt sekä elinvoimaton. Hoidossa ihosi pääsee nautiskelemaan mm. hunaja-sokerikuorinnasta, hunajaisesta hieronnasta sekä kirkastavasta moussenaamiosta…

Silmänympäryshoito
n.30 min 33 €

Kasvohoidon yhteydessä
23 €
Kosteuttaa ja tasoittaa, hoitaa tummia silmänalusia. Virkistää turvonnutta ja väsynyttä silmänympärysihoa.

Parhaat hoitotulokset saadaan sarjahoidolla.
(hoitokäynnit 1-4 vk välein hoidosta riippuen)
3 kerran sarjakortti -10%
5 kerran sarjakortti -15%
10 kerran sarjakortti -25%