Kasvohoidot

Helsinki

Kaj Franckin katu 1C Arabianranta, Helsinki

Hinnasto

Peruskasvohoito ihotyypin mukaan
n. 60 min 68 €
Mekaaninen ihonpuhdistus + 10 € +30min

Peruskasvohoito sisältää: ihon pintapuhdistus, kasvojen ja kaulan alueen kuorinta, (halutessasi kulmien siistimisen), ihotyypin mukaiset tehoaineet, rentouttava hieronta kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle, naamio kavoille ja kaulan alueelle sekä hoitovoide. Naamion vaikuttaessa hierotaan myös niska-hartian seutu sekä pää.

Beauty Garden LUOMUkasvohoito
n. 60 min. 78 €
Beauty Garden on uusi LUOMUbrändi Suomessa, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat korkealuokkaiset LUOMUkosmetiikkatuotteet ja käsintehdyt tee-juomat. Beauty Garden on ranskalainen brändi, joka on lanseerattu Ranskan markkinoille vuonna 2015.

Beauty Gardenin tuotteet sisältävät LUOMU raaka-aineita, kuten porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä (säilöntäaine). Nämä kasvikset ja kukat viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa ja sato kerätään käsin. Tuotteita valmistetaan vuodenaikojen ja luonnon antaman sadon mukaan, kaikki vaiheet käsityönä!
Beauty Garden kasvohoito sisältää: alkupuhdistuksen, kamomilla-pähkinä kuorinnan, kasvojen hieronnan, kurpitsa- tai kurkkunaamion, päivänkakkara tehoseerumin ja loppuvoiteen. Naamion vaikutuksen aikana hierotaan myös decoltee sekä niska-hartian seutu ja pää. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoidon jälkeen voit nauttia kupin kuumaa Beauty Gardenin luomuyrttiteetä!

 Laitehoidot: 

Ultraääni-ihonpuhdistus
Ultraääni-ihonpuhdistus n. 45 min 65€
Ultraäänikasvohoito n. 90 min 85€
Ultraäänilaitteella voidaan hellävaraisesti ja tehokkaasti puhdistaa sekä kuoria erilaisia ihotyypejä.
Myös tehoaineiden imeytys joko ultraäänellä tai iontoforeesilla.(ultraäänikasvohoidossa)

Timanttihionta
n. 45 min 75 € 
Ditelle Diamond timanttihionta on ainutlaatuinen ihon käsittelytapa, jossa kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa. Lopputuloksena ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitavien aineiden imeytyminen helpottuu.Timanttihionta vähentää tehokkaasti mm. aknearpia ja poistaa kuolleita ihosoluja. Hoito on täysin kivuton ja se sopii lähes kaikille ihotyypeille.

Mikroneulaus
n. 60 min 99€
Mikroneulaus on erittäin suosittu hoitomenetelmä ikääntymisen merkkien häivyttämiseen ilman kauneusleikkausta.
– Tehokas anti-aging hoitomuoto
– Liftaa kasvoja, kaulaa ja decolteeta
– Tasoittaa tehokkaasti juonteita
– Parantaa ihon rakennetta ja pienentää huokosia
– Rakennepaikkaa soluja
– Ravitsee auringon vahingoittamaa, stressaantunutta ja tupakan harmaannuttamaa sekä paksuntamaa ihoa
– Aktivoi kollageenintuotantoa
– Tasoittaa akne-, raskaus- ja tavallisia arpia sekä pigmenttimuutoksia ja rosaceaa.

Neulaton mesoterapia eli elektroporaatio
90 min 99€
Täydellinen kasvohoito, jossa imeytetään elektroporaation avulla  tehosteaineita ihoon ilman neuloja. Hoito on erittäin hellävarainen, mutta tehokas. Elektroporaatio  auttaa vaikuttavien aineiden imeytymistä ihon sarveiskerroksen läpi ilman neulaamista. Suositellaan aikuisemmalle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinan, halutessasi kulmien siistiminen, tehosteaineiden imeyttämisen ja kiinteyttävän naamion sekä hoitovoiteen. Sarjahoitokortti  5 x 396 € / hoitosuositus 1 krt./2 vko.

Ditelle lifting- kasvojen kohotus
n. 90 min 128 €
Hoito perustuu ihon laadun parantamiseen, kasvojen ilmeen kirkastamiseen stimulaatiovirran avulla ja juonteiden tasoittamiseen yhdistelmähoidon avulla. Ihon laatua ja ikääntymisen merkkejä kasvoissa on mahdollista parantaa Ditelle sarjahoidon avulla. Hoito sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, halutessasi kulmien siistiminen, kasvojen lihasstimulaatio, tehosteaineiden imeyttäminen, kiinteyttävä naamio ja hoitovoide. Sarjahoitona 5 x 512 € / hoitosuositus 1krt/2vko.

 Bernard Cassiere kasvohoidot:

( kaikki kasvohoidot sisältävät naamion vaikutuksen aikana tehtävän niska-hartia seudun- sekä pään hieronnan )

Kausihoito Black & White kasvohoito
n.60 min 80 €
Hoito alkaa mustalla helmikuorinnalla jonka sokerirakeet sulavat lämpimällä kosketuksella. Kasvot ja hartiat hierotaan hemmottelevalla puuvillauutetta sisältävällä hierontavoiteella, jonka jälkeen iholle levitetään ainutlaatuinen PEEL-OFF naamio heleyttämään ja kosteuttamaan ihoa
hoidon kruunaa heleyttävä helmivoide!

Kausihoito Mystinen Galaksi kasvohoito
n.60 min 80 €
Anna ihosi loistaa kun galaksin tähdet! Mineraalipitoinen kuukivi, energisoiva peridootti, kuoriva perliitti, kiinteyttävä lumilevä ja kosteuttava hyaluronihappo valmistavat ihosi juhlakauteen! Tämä pitkän hieronnan sisältämä hemmotteleva hoito vie Sinut taatusti uusiin sfääreihin…

Kosteuttava Bambu-aloe vera erikoiskasvohoito
n. 60 min 78€
Bambu-aloe vera kosteuttava erikoishoito on kasvohoito, joka sopii kaikille ihoille, jotka tarvitsevat kosteutta. Hoidon hellittelevien tehoaineiden jälkeen ihosi on kosteutettu, ihosi pinta on sileän pehmeä, elastinen ja kuulas!

Rauhoittava mustikka erikoiskasvohoito
n. 60 min 78€
Bernard Cassieren Mustikkahoito rauhoittaa herkkää reagoivaa ihoa ja/tai couperosa ihoa, vähentää ihon punakkuutta ja rauhoittaa ihon ärtyneisyyttä.

Energisoiva Detox veriappelsiini kasvohoito
n. 45 min 75€
Hoito uudistaa ihoa, poistaa kuona-aineita ja antaa iholle uutta energiaa. Hoitolinjan aktiiviaineina ovat runsaasti C-vitamiinia sisältävät veriappelsiini ja mandariini. 

AHA Superhedelmä
Mikrohiontamainen kuorintahoito ( Hedelmähappokasvohoito )
n. 60 min 78 €

  • pehmentää ryppyjä ja juonteita
  • kiinteyttää
  • antaa hehkua ja kirkastaa ihoa -> samealle, pigmentoituneelle iholle
  • parantaa ihon rakennetta -> paksulle rasvoittuvalle iholle

Suositellaan 30 ikävuodesta ylöspäin.

Kiivi kirkastava erikoiskasvohoito
n.75 min 80 €
Kiivituotelinja Ja kasvohoito on kehitelty ihon pigmentin kirkastamiseen. Kirkastava kiivi kasvohoito hoitaa ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia ihossa sekä vaalentaa esim. aknearpia. Tasoittaa ihon väriä ja häivyttää auringosta johtuvia pigmenttiläiskiä.

Sitruuna-Minttu erikoiskasvohoito seka- ja rasvaiselle iholle
n.90 min 85 €
Puhdistava seka- ja rasvaisen ihon erikoiskasvohoito. Tämä hoito on ihanteellinen hoitamaan rasvaisen ihon epäpuhtauksia, liiallista talineritystä, laajentuneita ihohuokosia sekä aknen jälkeisiä arpia. Hoito syväpuhdistaa tehokkaasti ihon, antaa elinvoimaisuutta ja kosteutta. Sis. mekaanisen ihonpuhdistuksen.

Timanttikasvohoito (+40-v.)
n. 90 min 150€
Kiinteyttävä luksuskasvohoito. Luksuslinjaan on valittu vain parhaat ja laadukkaimmat raaka-aineet hoitamaan kallisarvoista ihoamme…
Vaikuttavina aineina mm. timanttijauhe, helmiuute, ruusun eteerinen öljy ja tehokosteuttava hyaluronihappo antavat ihollesi hehkua ja vahvistavat ihon rakennetta. Iho on kirkkaampi, kuulaampi ja tasaisempi jo yhden hoitokerran jälkeen.

Time-interceptor kiinteyttävä kasvohoito (+30-v.)
n. 60 min 89 €
Sarjahoitona 3x 240 €
Bernard Cassieren Time-interceptor ihonhoitolinja aikuisemmalle iholle!
Hoitaa ikääntynyttä, juonteikasta ihoa, joka tarvitsee runsaasti myös kosteutta. Antaa kiinteyttä ja elastisuutta kaikille ikääntyville ja ikääntyneille iholle. Ennaltaehkäisee ja hoitaa ikääntymisen merkkejä, hoito muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan neljän erilaisen boosterin avulla. Parhaat lopputulokset tällä hoidolla on saatu 3 hoidon sarjalla, jolloin on tehty 1 hoito/vko, tällöin juonteiden syvyyttä on pystytty madaltamaan jopa 24 %!

Suklaa erikoiskasvohoito
n. 75 min 80 €
Superrentouttava erikoishoito stressiä ja saasteita vastaan. Kaakaon sisältämät flavonoidit toimivat antioksidantteina iholle.
Tuo iholle kirkkauden, uskomattoman pehmeyden sekä rentouttaa täydellisesti.
Sopii kaikille ihotyypeille.

Hunaja-happi erikoiskasvohoito
n. 60 min 78 €
Erikoiskasvohoito joka sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti jos ihossa on tukkeumia, entiselle akneiholle ja jos iho on väsynyt sekä elinvoimaton. Hoidossa ihosi pääsee nautiskelemaan mm. hunaja-sokerikuorinnasta, hunajaisesta hieronnasta sekä kirkastavasta moussenaamiosta…

Tribal-spa täydellinenkasvohoito
n. 90 min 95 €

Bernard Cassieren Tribal-tuotteet pohjautuvat esi-isiemme kautta aikojen käyttämiin erilaisiin kasvirohtoihin. Tribal-spa kasvohoito aloitetaan selän karitevoi-kuorinnalla ja hieronnalla, jonka jälkeen siirrytään kasvohoitoon. Kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille. Rentouttaa, tasapainottaa, ravitsee ja kosteuttaa.

Silmänympäryshoito
n.30 min 33 €

Kasvohoidon yhteydessä
23 €

Kosteuttaa ja tasoittaa, hoitaa tummia silmänalusia. Virkistää turvonnutta ja väsynyttä silmänympärysihoa.