Hieronnat ja vartalohoidot

Helsinki

Kaj Franckin katu 1C Arabianranta, Helsinki

Hinnasto

Klassinen hieronta/ urheiluhieronta
30 min 32 €
45 min 43 €
60 min 53 €
75 min 62 €
90 min 70 €
5kertaa
145 €
200 €
250 €
295 €
335 €
10 kertaa
270 €
380 €
480 €
570 €
650 €

Klassinen perushieronta, joka päätetään rentouttavaan päänahan hierontaan. Halutessa myös tehokkaita urheiluhieronnan menetelmiä käyttäen.

Kuivalle iholle kyytiä!
Hieronnan yhteydessä vartalon kuorinta kokovartalolle +20 €
Ja puolivartalolle + 15 €

Hierontaa tehostamaan Bemer-terapia  hieronnan yhteydessä + 10 €

BEMER on patentoitu järjestelmä, joka tuottaa turvallista ja laajaspektristä signaalia. Signaali luo elektromagneettisen kentän, joka tutkitusti parantaa merkittävästi elimistön mikroverenkiertoa, minkä osuus koko verenkierrostamme on 74%. Mikroverenkierron parantaminen tehostaa elimistön omaa parantumiskykyä ja auttaa ehkäisemään sairauksia. Turvallinen, ei haitallisia sivuvaikutuksia. Sopii vauvasta vaariin. Monipuolista käyttöä esimerkiksi huippu-urheilussa, kipu- ja stressitiloissa sekä univaikeuksien yhteydessä. Oikea ratkaisu kehon ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon, palautumis- ja toipumisprosessien tukemiseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Bemer terapia  30 min 30€

Aromahoidot
Aroma puolivartalohieronta n.60 min 62 €
Aroma kokovartalohieronta n.90 min 77 €
Hoito sisältää kuivaharjauksen jonka jälkeen kevyt hieronta aromaterapeuttisilla eteerisillä öljyillä. Rentouttava, virkistävä tai aineenvaihduntaa vilkastuttava.

Intialainen päähieronta
n.40 min 38 €
Rentouttavassa intialaisessa päähieronnassa käsitellään pään lisäksi niska-hartian seutu, käsivarret, kasvot ja korvanlehdet. Hieronta poistaa stressiä, laukaisee lihasjännityksiä, parantaa keskittymiskykyä, aineenvaihduntaa ja hiustenkasvua. Hoidosta ovat saaneet apua myös migreenistä, jännityspäänsärystä, unettomuudesta ja kohonneesta verenpaineesta kärsivät asiakkaat.

Hot Stone Kuumakivihieronta
Puolivartalohieronta n.60 min 65 €
Kokovartalohieronta n.90 min 80 €
Basalttikivien kulkiessa kehon ympäri lämpö kivistä menee syvälle lihakseen vapauttaen lihaskireydet, tasapainottaen kudostasapainoa sekä nopeuttaen verenkiertoa tuoden samalla syvän rentouden.

Bernard Cassieren VANILLA-MONOI BODY ESCAPE rentouttava vartalohoito
n.60 min 90 €
Kaukokaipuun hoitoon sopiva hemmotteleva vartalohoito tuo Tahitin tropiikin ihollesi! Rentouttava vartalohoito sisältää herkullisen öljykuorinnan, jonka sisältämä sekoitus Bora-boran valkoista hiekkaa ja mineraalipitoista merisuolaa tekee ihosta ihanan pehmeän. Täyteläinen hierontavoide sekä kaunistava ja kosteuttava vartalovoide viimeistelevät kokonaisuuden. Vaikuttavina aineina tuotteissa on kosteuttavaa Tahitin Monoi-öljyä, vaniljauutetta sekä pehmentävää kookosöljyä.

Bernard Cassieren Detox Green tea – vihreä tee vartalohoito
n.75 min 110€
Kuin raikas tuulahdus elinvoimaa ja energiaa. Aineenvaihduntaa tehostava, lymfa- ja verenkiertoa virkistävä, energisoiva ja puhdistava vihreä tee vartalohoito. Sisältää vartalon kuorinnan, hieronnan jossa käytetään osaksi hierontakuppeja, jotka tehostavat hoidon puhdistavaa vaikutusta sekä lopuksi superkosteuttava mousse loppuvoide.

Bernard Cassiere Lapin taikaa – Hunaja vartalohoito -rentouttava ja ravitseva
n.90 min 120€
Suomen talven inspiroima hoito. Ihana hunajahoito sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti kuivalle iholle. 
Kehon ja mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja rentoutusta.
Hoito sisältää ihoa pehmentävän kokovartalokuorinnan hunajaisella sokerikuorinnalla. Pitkän ja rentouttavan hemmottelu hieronnan kokovartalolle, sekä tehokosteuttavan ja ihoa ravitsevan vartalokääreen.
Hoito on Todellinen hemmotteluhoito jonka jälkeen iho on pehmeä ja ravittu sekä mieli levännyt.

Bernard Cassieren Slimming -vartalohoito
n.90 min 110€
Tämän hoidon jälkeen voit mitata, jopa senttien hävinneen! Hoito on kehitetty selluliitin ja ns. appelsiini-ihon hoitoon. Mausteinen slimming -hoito tehdään vyötäröstä alaspäin täsmähoitona. Voidaan tehdä myös kokovartalohoitona. Aineenvaihduntaa vilkastuttava ja kiinteyttävä.
(Hoito sis. vartalon Kahden pippurin kuorinta, Chili tehoseerumi, Inkivääri Slimming kääre, hieronta kaneli-sypressi öljyllä ja lopuksi Chili selluliittigeeli)
Paras lopputulos saadaan sarjahoitona 5-7 hoidon sarjan, 1-2 krt/vko.

Bernard Cassieren Nestettä poistava vartalohoito
n.60 min 95€
Tehokas hoito turvotukseen, joka tehdään alavartalolle. Sis. kuorinnan, hieronnan, nesteitä poistavan kääreen (sis.eteerisiä öljyjä) sekä nesteitä poistavan voiteen. Hoito jalkahoidon yhteydessä 70€